Παιδικός Σταθμός - Σβούρα | Art Lab
230
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-230,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Σβούρα Θεσσαλονίκη

Η Σβούρα

Παιδικός σταθμός
παιδικός σταθμός σβούρα
Λίγα λόγια…

Ο παιδικός σταθμός της ΣΒΟΥΡΑΣ, γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1991 με επιθυμία να κάνει την τέχνη, παιχνίδι για πολύ μικρά παιδιά.

Μέσα στους τοίχους ενός υπέροχου νεοκλασικού με το παιχνίδι ως μέσο δίνουμε στα παιδιά ώθηση να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, να αποκτήσουν αισθητική καλλιέργεια, ομαδικό πνεύμα και δημιουργικές συνήθειες.

Στον δικό μας κόσμο , τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το παιδί. Η Σβούρα της προσχολικής εκπαίδευσης γυρίζει, με ένα πλήρες πρόγραμμα με, μόνιμους, έμπειρους παιδαγωγούς  και με σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους,  που σκοπό έχουν να οδηγήσουν    το παιδί  στον δρόμο για τα πρώτα του ανεξάρτητα δημιουργικά βήματα.

Παιδικός σταθμός Θεσσαλονίκη
Ο χώρος μας

Ο παιδικός σταθμός λειτουργεί καθημερινά 8.00π.μ. – 4.00μ.μ. με δύο τμήματα  2,5 – 4 ετών και 4-5,5 ετών ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες κάθε ηλικίας.

Οι δραστηριότητες μας

Ζωγραφική, πηλός, τρισδιάστατες κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, μουσικά παιχνίδια, παραμύθι, κουκλοθέατρο,  παιχνίδια λόγου και φαντασίας, αγγλικά και άλλα πολλά…

Υπεύθυνη παιδικού σταθμού
Παπαδημητροπούλου Παρή | Παιδαγωγός
Π.Π.Γερμανού 22 | Τ.Κ.54622 | Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 222 728

Πληροφορίες και εγγραφές , καθημερινά 9.00π.μ.- 4.00 μ.μ.

The gallery