Ποιοι είμαστε - Σβούρα | Art Lab
224
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-224,theme-bridge,bridge-core-2.2.2,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-441
Σβούρα Θεσσαλονίκη

Σβούρα

αrt lαb
Ποιοι είμαστε

Η σβούρα είναι ένα πρωτοποριακό εργαστήριο τέχνης για παιδιά με 30 χρόνια παρουσίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε το 1988 με την ιδέα πως η τέχνη είναι όχημα ανακάλυψης του κόσμου, παιχνίδι και εργαλείο.

Στη σβούρα σχεδιάζουμε και υλοποιούμε βιωματικά εργαστήρια που βοηθούν το παιδί να απελευθερώσει τη φαντασία του, να αναπτύξει τη δημιουργικότητά του και να καλλιεργήσει την προσωπικότητά του.

Μέσα από υψηλού επιπέδου προγράμματα θεάτρου, εικαστικών, θεματικά πάρτι, εκδηλώσεις και σεμινάρια, τα παιδιά καλλιεργούν τις δεξιότητες και την αισθητική τους παίζοντας διασκεδαστικά παιχνίδια…. τέχνης και τεχνικής.

Ο χώρος μας

Φιλοξενούμε τις δραστηριότητές μας σε ένα υπέροχο ανακαινισμένο νεοκλασικό χώρο, στο κέντρο της πόλης. Ο χώρος μας αποτελείται από δύο αίθουσες θεάτρου, μία αίθουσα-εργαστήριο εικαστικών, μία αίθουσα χώρο παιχνιδιού καθώς και ένα “καφέ” στον οποίο μπορεί να φιλοξενηθούν (και να ψυχαγωγηθούν!) οι γονείς που περιμένουν τα παιδιά τους καθώς και τα μικρότερα αδέρφια.

Ο χώρος μας